woensdag 30 november 2011

Stickertjes binnengekomen en op 2 wielen gereden

Vandaag waren ein-de-lijk mijn bestelde stickers binnengekomen maar helaas zoals de titel al vermeldt: stickertjes ipv stickers. Een paar maten kleiner dan ik gedacht had. Vertaalfout op de site of gewoon niet goed opgelet? Enfin maakt niet uit, ik wil er 1 afhalen en wel verdraaid. Een witte achtergrond ipv transparant. &$*# duizend bommen.... Nja aangezien ze niet zó goedkoop waren heb ik de schaar maar gepakt en heb ik de boel uitgeknipt.:


Vandaag ook een primeur: op 2 wielen de bocht door .... ik maakte een 90 graden bocht maar er kwam een tegenligger aan dus ik moest de bocht nog iets krapper nemen dan de bedoeling was en hups daar ging het linkerwiel de lucht in toen ik naar rechts stuurde. Gelukkig was ik de bocht al bijna om en had er verder niks van maar ik schrok wel even !

En vandaag ook nog een noodstop gemaakt, ze gaan morgen een stuk fietspad opnieuw asfalteren en vandaag waren ze al bezig om voorbereidingen te treffen door te vegen en blijkbaar hadden ze ook al een laag eraf geschraapt want toen ik bij een kruising kwam zag ik ineens dat het wegdek daar toch echt een stuk hoger lag! Dus ik vol in de ankers om niet de veerpoten dwars door de fiets heen te jassen. Beetje jammer dat het niet aangegeven stond, dan zie je dat in het donker echt niet op tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten