donderdag 12 januari 2012

Andere route

Kwam vandaag een rode quest tegen, waarschijnlijk ligfries. Deze kom ik wel eens vaker tegen maar had hem al in tijden niet meer gezien.  Ik heb vandaag op de terugweg ook eens een andere route gepakt. Voor de kenners, Schiedam: Over het hazepad, de sportlaan op, over de A4 (steil klimmetje!) , daarna naar beneden en KLABAM. Veerpoten kwamen bekant door de fiets heenzetten, beeeeetje asociaal hoog overgangetje van asfalt naar klinkers. Enfin, verder via de westlandse weg (Vlaardingen), de trekkade op en KLABAM, weer zo'n fijne overgang :( , richting de Watersportweg en zo weer naar huus.

Op zich een fijne route, alleen sommige stukjes zijn wat smal en er zitten dus 2 overgangen van asfalt naar stoeptegels bij waar je écht voorzichtig overheen moet.

Mijn fiets gaat van het weekend weer eens even onder het mes want ik krijg wat van alle rammeltjes, piepjes en rateltjes :r Sowieso loopt 1 stuurstang weer langs de body te schuren (piept), rammelen de kogelkopjes (geen idee of dat makkelijk te verhelpen is) en heb ik het gevoel dat 3x marathon plus niet erg bevordelijk is voor het comfort :+ dus sowieso de achterband gaat weer terug naar de Vredestein san marino, die beviel op zich wel.
Ook maar eens kijken of alles nog goed vast zit, of alle spaken nog heel zijn , veerpoten misschien nog wat smeren etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten