maandag 23 januari 2012

Nieuw binnenbandje besteld

Ondanks mijn plakwerk blijft de achterband leeglopen, weliswaar heel langzaam (1 bar per 2 dagen) maar irritant genoeg om een nieuw bandje te bestellen, afwachten wanneer deze binnenkomt. De fietsenmaker om de hoek heeft de juiste maat helaas niet met frans ventiel.

En waarom laten mensen hun hond loslopen terwijl ze zelf op de fiets ernaast rijden. Ik snap dat niet. Net als afgelopen vrijdag vond ook dit keer een hond mijn fiets wel érg interessant en rende een heel eind met me mee, blij blaffend was zijn baasje binnen no time verdwenen. Moet je je hond maar vasthouden denk ik dan.
Misschien toch mijn ultrasone hondenverschrikker weer in de fiets meenemen voor honden die minder vriendelijk zijn....
Een andere route pakken vanwege de honden weiger ik vooralsnog. Het fietspad achterlangs slaat een enorm stuk vervelende route over en het scheelt een stoplichten. .

3 opmerkingen:

 1. En dan heb jij in de Mango nog betrekkelijk weinig last van een hond. Op de Roeifets is het ronduit gevaarlijk. Honden worden blijkbaar erg uitgedaagd door de wijze waarop ik mijn armen en benen beweeg. Ik moest al een aantal keren vol in de ankers, omdat er een hond al happend naast mij liep.

  Wim -die zelf 4 gehoorzame honden heeft en zich dus dood ergert aan die ongehoorzame "krengen".

  BeantwoordenVerwijderen
 2. voel me in een vm wel veiliger tov honden als op de gewone fiets. Maar heb er nog niet veel last van gehad afgezien van een enkele meerenner ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op de open ligfiets is het inderdaad een stuk erger dan in een velomobiel, al zit bij een velomobiel je hoofd wel heel handig op 'haphoogte' maar je hebt in elk geval iets om mee te rammen mocht het nodig zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen