woensdag 29 februari 2012

Weer gefietst

Nadat ik gister met de auto was gegaan omdat ik verrekte van de spierpijn in mijn been voelde ik vanochtend toch de drang om weer te gaan fietsen.  Dus de mango gepakt, even kijken of ik alle borgclipjes weer op zijn plek had zitten, even gecheckt of alle banden hard waren en even het nieuw ontvangen wieldoekje (dankzij de snelle service van velomobiel.nl, bedankt!)  geplaatst.

Dan maar in de fiets hijsen en rustig aan naar het werk pendelen. Pff dat valt een beetje tegen, ik voel mijn been wel en bij de eerste bochten naar links zat ik echt met samengeknepen billetjes maar het ging allemaal goed.

Wegfietsen bij stoplichten ging alleen wel heel traag omdat ik mijn spieren niet teveel wilde belasten.  Hoop wel dat mijn nieuwe band binnenkort binnenkomt wat het reservebandje wat er nu op ligt is wel echt op. Helemaal kaal en ook nog een te brede binnenband zodat de band niet helemaal rond is, een klein beetje hobbelig ritje dus.

Ik ben echt een zeur maar mijn stuur staat nog altijd een klein beetje scheef. Het mag eigenlijk geen naam hebben maar ik ga het toch nog corrigeren ;)

1 opmerking:

  1. Ik ben ook een ongelooflijke "zeikerd" wat scheve dingen betreft. Sturen mogen bij mij ook echt geen millimeter scheef staan. Mijn tip is wel: rechtzetten en meteen gaan fietsen, want alleen tijdens het fietsen kun je pas echt zien of het stuur recht of toch nog scheef staat. In stilstand lijkt het stuur soms exact recht te staan, maar als je dan gaat fietsen blijkt dat toch niet zo zo te zijn.........zo irritant.

    BeantwoordenVerwijderen