maandag 26 maart 2012

Statistiek toegevoegd

Ik hield de kmstand en het aantal lekke banden al bij, nu heb ik ook de terugverdientijd van mijn fiets erbij gezet. Wellicht interessant en zoals je ziet heb ik nog wel wat kilometers te maken alvorens ik hem hem terugverdiendl.

3 opmerkingen:

 1. Mark, voor je het weet zijn die kilometers voorbij gevlogen. Hoewel, bij elke aanschaf van nieuwe banden, ketting, cassette of wat dan ook lopen de kilometers ook weer op. En al zou je nooit je velomobiel terugverdienen, de toename in gezondheid, conditie en milieu zijn onbetaalbaar!

  Succes met je blog!

  Robert-Jan a.k.a. Questeritus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...de berekening komt veel positiever uit als je 'werkelijke', of liever 'realistische' auto-kilometerkosten zou meenemen. Die zijn beduidend hoger dan de 19 ct. die je nu toepast. Eerder het dubbele...

  Groet, F.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De werkelijke kosten voor mijn autokilometers zijn bijna astronomisch maar dat komt omdat ik erg weinig auto rij en onderhoud, wegenbelasting en verzekering dan erg zwaar meetellen. Kom op bijna 50 cent per gereden kilometer maar dat is gewoon ook erg afhankelijk van het gereden aantal kilometers, de auto, de brandstof etc. Ik denk dat tussen de 30 en 40 cent per km realistisch is voor een gemiddelde auto maar aangezien er altijd gerekend wordt met 19cent km vergoeding hou ik dat voor het gemak aan.

  BeantwoordenVerwijderen