woensdag 30 mei 2012

Hoogtevrees

Vandaag eens de hybride fiets gepakt zodat die ook nog eens wat kilometers maakt. Mijn eerste reactie toen ik wegreed brr wat hoog! ik kreeg er bijna hoogtevrees van :)
Op de heenweg ging alles lekker vlot en was ik net als met de open ligfiets of met de velomobiel binnen de 25 minuten op het werk (10,1 km). Alleen wat pijn in mijn kont maarja, wat wil je op een rechtop fiets.

Op de terugweg was ik nog sneller: 23 minuten om precies te zijn. maakt een gemiddelde snelheid van 26km/u . Niet slecht :) Alleen had ik tegenwind en een beurse kont waar je u tegen zegt. Ook kon ik mijn tshirt uitwringen van het zweet.
Morgen dus maar weer lekker in de velomobiel. Stukken  comfortabeler.


2 opmerkingen:

  1. Grappig, ik had precies dezelfde ervaring toen ik na jaren ligfietsen weer eens op de mountainbike van een collega stapte. Oei, wat hoog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik las toevallig jouw vraag aan W.S over wat voor vering er in een sunrider zit en lees ik er net iets over op het bentrider forum , het is een mountainbike achtige vering, voor meer info http://www.bentrideronline.com/messageboard/showthread.php?t=85066

    BeantwoordenVerwijderen