maandag 18 juni 2012

Monitor vervoeren

Een monitor vervoeren, gaat dat met een velomobiel? jawel. Natuurlijk past er geen 24 inch CRT kanon in maar een klein LCD scherm gaat prima, gewoon naast je neerzetten:


Toegeven, erg comfortabel fietsen deed het niet want ik zat wel een beetje krap maar ach, het was maar 10km naar huis :)5 opmerkingen:

 1. In een Quest kan je 2 Compaq systeemkastjes kwijt :P

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een Quest is sowieso een pakezel! Laatst nog een 3/4 gitaar in hoes vervoerd (okay, niet comfortabel, maar het lukte wel). Vorig jaar een rondje IJsselmeer met een vriend gereden. Inhoud in de Quest: 2 slaapmatjes, 2 slaapzakken, 1 tent, zijn schone kleding, mijn schone kleding, eten voor onderweg en wat toilet- en slaapgerei. Oh ja, en de reserve binnen- en buitenbanden... En het reed nog lekker ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Past er in een quest zoveel meer dan in een mango? Zoveel groter is die toch niet?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch wel.
  1) De staart is langer; bij mij verdwijnt de fietspomp voor een groot deel achter de wielkast.
  2) De originele Mango zoals jij hebt, heeft die deuken in de zijkant. Daar waar deuken zitten, heb je geen bagageruimte; de Quest heeft daar dus wel ruimte
  3) De 26" Quest heeft de derailleur gewoon bij het achterwiel. De Mango heeft een tussenas voor het achterwiel. Ook dat vreet weer ruimte
  4) De Mango heeft een frame vanbinnen die ook weer ruimte opslokt; de Quest heeft een hangende zitting.
  5) De Quest heeft een langere smurfenmuts. Een 20" bandje kan ik rechtop zetten bij de veerpoot waarbij de band dus ook boven in de smurfenmuts komt.

  We hebben het echt over fors wat ruimte extra dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oke, toch meer verschillen dan ik dacht. Een binnenband past bij mij overigens ook rechtop achter het stoeltje in de smurfenmuts. :)

  BeantwoordenVerwijderen