vrijdag 13 juli 2012

En weer regen..

Vanochtend regende het wéér toen ik weg moest. Dan denk je nog dat de zomer een ideaal moment is om de auto de deur uit te doen zodat je langzaam aan kan wennen. Maar uiteraard krijgen we net de natste zomer uit de geschiedenis... Maargoed. Ik was voorbereid. Regenjas aan, windschermpje erop, schuimkap erop en fietsen maar.

Een kleine pijn aan mijn rechterknie zorgt ervoor dat ik niet zo hard fiets vandaag maar ondanks dat had ik het echt enorm warm en het zweet brak me uit. aangezien het niet heel hard meer regende ging de schuimkap eraf. Een kilometer verder ging het schermpje eraf en nog een kilometer verder ging mijn jas toch ook maar uit. Wat is het vies warm en benauwd vandaag zeg! 

Ik weet af en toe niet wat erger is. Een beetje nat regenen of badend in het zweet aankomen. In beide gevallen wordt je nat.

Zal je zien dat zodra de racekap er is het de droogste herfst uit de geschiedenis gaat worden ;)


2 opmerkingen:

 1. Droogste herfst ? Dat had je gedacht...maar uit de wind zitten bij gure snijdende wind is een enorm comfort.

  Ik heb me in december en januari weleens verbaasd hoe weinig je merkt van harde koude wind met zo'n kap terwijl mijn Strada wel heen en weer werd getrokken door de wind.

  Toen ik hem een paar weken kwijt was voor verstelling wist ik pas wat ik miste : ik had gewoon pijn in mijn kaakgewrichten van die smerige koude wind...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb toevallig vanmorgen ook de schuimkap erop gedaan. Het regende immers. En inderdaad, het is dan niet te harden in de fiets. Veel te warm en dus veel zweet. Die gaat er de komende tijd nog niet op.

  Groet, F.
  Q583

  BeantwoordenVerwijderen