woensdag 22 augustus 2012

En weer bijna een hond voor de wielen

Trek ik ze aan?
Ruik ik naar katten?
Of is het gewoon domme pech.

Vanochtend rijd ik naar het werk (nieuwe route) en kom bij Vlaardingen oost op weg naar het viaduct over de A4 langs een heel klein stukje gras / parkje.  Heel soms lopen daar honden maar altijd aangelijnd. Vanochtend rij ik daar, mij tegenmoed rijdt een scooter (behoorlijk hard overigens), terwijl we elkaar bijna passeren zie ik links een eigenaar met 3 of 4 hondjes waarvan 1 hondje het fietspad oprent en BIJNA geplet werd tussen mij en de scooter. Het is dat het beestje luisterde naar het strenge hierrrrr van de baas maar remmen was voor zowel mij als de scooter geen optie geweest gezien de snelheid die we allebei reden.

Wat bezielt die mensen toch, willen ze graag van hun hond af ofzo?  Hou dat beest gewoon aan de lijn!

Gisteren kwam ik de rode quest nog tegen maar ik was gisteren ivm overhemd, stropdas en glimmende schoenen  op de rechtop fiets gegaan dus hij heeft mij niet gezien, (niet bepaald mijn standaard outfit gelukkig maar liggen op een overhemd gaat toch kreuken en das ook weer zonde :-)  )

Wat er met dat ding gebeurd is weet ik niet maar hij zat redelijk onder de de zwarte tape aan de voorkant. 

2 opmerkingen:

  1. Ik denk dat ik weet wie dat is, en ook wat er gebeurd is. Namen noem ik niet, maar het ongeval is waarschijnlijk veroorzaakt door een paar scholieren die zonder te kijken voor hem de weg op draaiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet ook wie dat is (ligfries) en oei hij heeft wel pech altijd met zijn velomobielen. Zijn vorige fiets (koe) zag er ook niet zo best meer uit na verloop van tijd na diverse ongelukjes.

    BeantwoordenVerwijderen