maandag 10 september 2012

Bedrijf gaan verhuizen

Het bedrijf waar ik werk gaat verhuizen, waarheen is nog niet helemaal 100% zeker maar de goede kanshebber ligt in elk geval niet heel ver van waar ik nu werk, ook in Schiedam.
Vrijdag na het werk ben ik eens die kant op gefietst om te kijken of het qua fietsroute nog een beetje te doen is maar dat viel me enorm mee. Sterker nog, het is eigenlijk een betere en mooiere route die nagenoeg volledig over asfalt gaat. aangezien ik het industrieterrein niet meer over hoef :) heb ik geen klinkers meer en hoef ik geen levensgevaarlijke kruisingen meer oversteken.

Het nieuwe pand is dan wel nog niet 100% zeker maar ik vind het een prima lokatie. Mijn fiets kan eventueel zelfs binnen staan daar. :)

Het enige minpuntje.. het is 500 meter dichterbij dus nog minder tijd in de fiets :(

Je kan niet alles hebben he.

Vanochtend op weg naar het werk trof ik een bijna uitgestroven Vlaardingen centrum aan. Normaal pak ik altijd groen mee vanwege de auto's die voor het verkeerslicht staan en de lussen activeren maar vanochtend stonden er geen auto's en begon ik sterk te twijfelen of ik wel gezien werd door de lussen. Net toen ik de knop voor fietsers wilde gaan opzoeken kwam er een scooter naast me staan en prompt ging hij op groen.
Je denkt dat zo'n stadscentrum altijd druk is maar op een regenachtige maandagochtend toch niet blijkbaar :-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten