maandag 26 november 2012

Een nieuw pand, een nieuwe route?

Vanmiddag word ik als eerste verhuisd naar het nieuwe pand van mijn werk.
Hemelsbreed nog geen 2 kilometer van de oude lokatie.

Ik ben uiteraard al druk aan het kijken naar een mooie route. 1 heb ik er al gevonden en komt uit op het hazepad in Schiedam, waarna ik de rest van mijn oude route kan voortzetten.
Een alternatief was altijd om Schiedam en Vlaardingen heen maar dan moest ik altijd langs een heel vervelend stuk in Schiedam genaamd de 'nieuwe wetering .hier aangegeven met de rode route. Vanaf het nieuwe pand (A) kan ik straks de paarse lijn volgen via de een stuk fietspad en dan via de parkweg kom ik weer op het hazepad terecht. Ik kan ook de blauwe lijn volgen en dan kom ik uiteindelijk op de Harreweg en kan ik om schiedam en vlaardingen heen rijden. Nadeel is dat je dan op een open stuk rijdt dus dat is niet zo'n prettige weg als het hard waait. Bovendien is het dermate smal dat auto's niet kunnen passeren. Voordeel is dat ik op de gehele weg geen enkel verkeerslicht tegenkom.
We gaan in elk geval eens zien wat in de praktijk het handigst is.  Gelukkig hoef ik vanaf morgen niet meer het industrieterrein 's gravenland over want ik kon vanochtend als fietser weer eens doodvallen.
De parallelweg was dit keer afgesloten en ik heb dus maar weer de 's gravenlandseweg gepakt. En alhoewel het lekker rijdt  voel ik toch altijd de dwang om daar door te karren (> 40km/u) aangezien ik niet de hele boel op wil houden. Niet erg fijn als je je niet zo energiek voelt zoals vanochtend..Geen opmerkingen:

Een reactie posten