vrijdag 28 december 2012

Vandaag laatste rit 2012

Vandaag de laatste rit van 2012 met een kmstand van 29213 km nadert mijn fiets de 30.000km grens. Kosten zijn dit jaar redelijk binnen de perken gebleven met eigenlijk alleen een paar kogelkopjes en nieuwe banden. De rest waren niet-noodzakelijke upgrades zoals de remkabels en de racekap.

Verder is er dit jaar (gelukkig) weinig gebeurd met of aan de fiets. Hij heeft het prima gedaan en heeft zich bewezen als een prima vervanger voor de auto. Ik heb de auto nog geen moment gemist eigenlijk en met de racekap zelfs niet als het hard regent :)

Volgend jaar gaat de fiets onder het mes en komt de conversie naar 12 volt, uiteraard komt eea hier op mijn blog te staan. of ik álles ga uitvoeren wat ik van plan ben weet ik nog niet maar in elk geval gaan de richtingaanwijzers worden vervangen en komt er een 12v accu met een forse capaciteit in plaats van de loodaccu. Of mijn 'controlepaneel' er komt is afhankelijk van hoe veel gedoe het is. Ik hou van een 'cleane' fiets met zo min mogelijk zaken die stuk kunnen gaan dus als iets niet direct nodig is komt het er niet in.

Voor iedereen alvast een goede jaarwisseling en tot 2013 :)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten