maandag 14 januari 2013

En toen was het wit

Sneeuw in het westen, ik moest er ook aan geloven. Gelukkig had ik de racekap bij me en alhoewel het 0 graden was heb ik het geen moment koud gehad. Bij wijze van test had ik de deflector weggehaald (zit toch met 3 klittenbandjes vast dus zo weer terug te plaatsen) en behalve dat de reflecties weg waren is het vizier geen moment beslagen. Ook voel je nog steeds de wind langs het vizier blazen door de opstaande rand. Ik hou de deflector wel in de fiets voor als het bv regent want dan zal ie wel nodig zijn gok ik zo. Ook voel ik niet meer de koude windstroom tegen mijn voorhoofd en dat is eigenlijk wel zo prettig.


Onderweg nog even gestopt om te controleren of niemand zijn huisdier had gedumpt, er stond namelijk een lege kattenvervoersmand langs het fietspad maar deze was (gelukkig) leeg. 

Toen ik stilstond nog even deze foto gemaakt en er kwam direct 2 kinderen aan die van alles over de fiets wilde weten. Ze dachten dat het een autootje was. Een trapautootje dan corrigeerde ik ze :) 

Daarna verder gereden en veilig weer thuis aangekomen. Tot nu toe houden de perfect moiree banden zich prima , paar keer gehad dat het achterwiel slipte maar dat was eigenlijk minimaal.


7 opmerkingen:

 1. hoi mark

  je zou mat zwart plak plastic kunnen proberen op die deflector, lukt het niet kun je het weer er af halen, dat gaat met verf wat moeilijker

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zoiets had ik ook al bedacht inderdaad, ga ik denk ik eens proberen.

   Verwijderen
 2. Wat kou betreft zijn die kappen hun geld wel waard he ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut, had het helemaal niet koud net , het was gewoon aangenaam met de kap.

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Er komt nog meer sneeuw aan dus juich maar niet te vroeg ;)

   Verwijderen
 4. Leuk he sneeuw? ik hoop dat wij er van verstoken blijven hier in de zaanstreek.

  BeantwoordenVerwijderen