dinsdag 19 februari 2013

Spierpijn bijna over, weer gefietst

Bij wijze van hele hoge uitzondering heb ik gisteren de auto van mijn vriendin gepakt om naar het werk te gaan. Door het klussen aan de richtingaanwijzers zaterdag ben ik erachter gekomen dat ik geen slangemens ben en verging zondag en gisteren van de spierpijn. Ik wilde het niet nog erger maken door te gaan fietsen dus ben gisteren met de auto gegaan.

Vandaag is het nog niet helemaal weg maar dat autorijden..... bah, nee toch maar liever de fiets.  Heb geen oordopjes ingedaan zodat ik eventuele bijgeluiden direct kan waarnemen mocht ik ergens iets niet goed vastgezet hebben.  Gelukkig niks gehoord onderweg. Sterker nog, ik vond het zelfs opvallend stil in de fiets.
Nu heb ik natuurlijk wel het nodige aan tyreps en oude bekabeling weggehaald, ook langs de ketting maar het viel me op hoe stil de ketting vandaag was. Misschien heeft er toch al die tijd iets niet helemaal goed gezeten? Heb wel de kettingbuis opnieuw vastgezet, misschien zat die net tegen de ketting aan.

Enfin, de snelheid zat er ondanks de spierpijn goed in en heb flinke stukken met een kruissnelheid van 38km/u gereden zonder al te veel inspanning. Misschien hebben de nieuwe
knipperlichten de stroomlijn verbeterd ;)

Of de knipperlichten beter gezien worden weet ik niet, er was weinig verkeer op de weg vandaag. Wel vind ik ze zelf erg goed zichtbaar, ook bij daglicht.  Alleen de koplamp mag nog wat hoger schijnen, deze stond goed maar is los geweest voor de knipperlichtinstallatie dus hij staat nu wat te laag afgesteld naar mijn zin.Geen opmerkingen:

Een reactie posten