vrijdag 3 mei 2013

Lekker weer

Vandaag was het al zulk lekker weer toen ik buiten stapte dat ik de open ligger gepakt heb. Ik heb tevens de afsluiting uit mijn laatste post even op de film gezet. Te zien op 8:45


Wel vervelend dat  de accu in mijn camera een beetje gaar is. Na ongeveer een kwartier filmen is ie leeg. Zag gelukkig op ebay dat vervangende accu's spotgoedkoop zijn dus die gaan we binnenkort maar eens bestellen.

En speciaal voor mensen met goedkope logitech speakers: Zet het geluid zacht....


5 opmerkingen:

 1. Wat een mooi asfalt....jij kunt best een WAW rijden.  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hehe, ligt een beetje aan de route die ik rij, alleen het stuk door Schiedam is echt janken met de pet op. Vlaardingen is redelijk goed rijden inderdaad.

   Een WAW staat overigens nog wel op mijn wanna-ride en misschien wanna-have lijstje ;) De snelheid van een quest, de draaicircel van een mango en een racekap die naar voren kan klappen en een iets stevigere body.

   Verwijderen
 2. Ik vind de WAW echt zo vreselijk WOW.

  Vooral de nieuwere modellen. Alles past nu iets beter, de verschillende delen sluiten mooier op elkaar aan.

  Alleen die 'vervloekte dubbelzijdig opgehangen achteras'. Een lekke achterband is dan opeens veel minder leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hm dat is inderdaad wel iets om in het achterhoofd te houden. Aan de andere kant heeft mijn open ligger ook een dubbelzijdig opgehangen achteras en mijn rechtop fiets ook. Als er een snelspanner op zit is het ook weer niet zo'n probleem natuurlijk. Al is enkelzijdig altijd handiger omdat de ketting er niet af hoeft.

   Verwijderen
  2. hehe Wim als je dat zegt ben je een chauvinistische Hollander, tenminste dat kregen Mark en ik te horen...

   Verwijderen