vrijdag 21 juni 2013

Het is weer zover: Schiedam en afsluitingen

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden:


De doorsteek van Schiedam / Bijdorp naar het hazepad. 1 van de drukte fietspaden in de stad , een doorgaand fietspad langs de snelweg voor iedereen die op 1 van de industrieterreinen moet zijn in Schiedam dus wat doen we? We gooien de boel gewoon doodleuk dicht. Geen oprijplaten, geen omleiding, je loopt maar door de blubber en in mijn geval: het houdt gewoon op gezien de vrij hoge stoep.   Kwam dit nou eens een kéér voor dan kon ik er begrip voor opbrengen maar Schiedam doet dit gewoon consequent ALTIJD.  Ze gooien ergens een fietspad dicht en je ziet maar hoe je er dan komt. Niks aangegeven, geen tijd van wanneer tot wanneer het afgesloten is, geen omleidingsroute, geen stoepoprijplankjes, geen rijplaten. gewoon niks.

En is het nou echt zoveel moeite om even een hele simpele omleidingsroute neer te zetten, je kan namelijk ook zó rijden: (, normaal rij ik de blauwe, nu reed ik via de groene route)


Intussen weet ik welk elk gaatje, straatje en hoekje te vinden aangezien dit best vaak voorkomt maar als je onbekend bent in de stad dan mag je echt een héél stuk omrijden als je er niet langs kan.

Intussen ook gemeld aan de fietsersbond, hoe maar klachten er komen hoe beter denk ik altijd maar.3 opmerkingen:

  1. o houden we de mango's buiten moeten ze gedacht hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bij de metro hadden ze ook wat leuks, moet je van buiten rotterdam komen
    metro richting west of naar oost, leuk maar welke plaats bedoelen ze dan??

    BeantwoordenVerwijderen