dinsdag 2 juli 2013

Helaas wielrenner....

Ik vond het bewonderenswaardig dat je uberhaupt de moeite nam om me proberen bij te houden. Ik vond het leuk dat je op mijn vis actie inging en vooral ook dat verbeten gezicht terwijl je diep in de drops hangt en denk dat 40km/u toch wel mijn max moet zijn.  En dan dat onvergetelijke moment als ik even aanzet naar de 50km/u en je steeds kleiner wordt in mijn spiegels. I love it :)


Dat was het goede nieuws, het andere goede nieuws is dat sinds ik de tussenas recht heb gezet de fiets aanzienlijk stiller is en achteruit trappen ook geen probleem meer is.
Het slechte nieuws is dat het 'er loopt een lager niet lekker' gevoel er nog steeds in zit. Je voelt ook echt dat er soms iets stopt met meedraaien om vervolgens wel weer mee te gaan draaien.
 Ik heb 2 nieuwe kettingrollen besteld en hoop dat daarmee het probleem wordt opgelost. Zo niet dan zie ik mezelf genoodzaakt om naar Dronten af te reizen om naar het probleem te laten kijken.


9 opmerkingen:

 1. Misschien is naar Dronten zowiezo geen slecht idee omdat ze misschien ook nog andere slijtage dingetjes vinden die meteen kunnen worden verholpen waar je anders niet lang daarna weer alst van krijgt...

  Het is geen auto dus de kosten zullen wel erg meevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het probleem is dat Dronten 160km ver weg is. Als ze dichterbij hadden gezeten had ik al een keer langsgegaan.

   Eerst eens kijken of de mango in de auto gepropt kan worden en zo niet dan moet ik dat stuk maar gaan fietsen en met de trein terug. Niet echt iets wat ik even tussendoor kan doen.

   Verwijderen
  2. Een Mango schijnt ook in een niet zo grote auto te passen... http://basdekker.eu/fietsen/mango-in-auto.php

   Verwijderen
  3. Ja ik had die foto wel eens gezien maar we hebben slechts 1 auto, een citroen xsara en dat is geen hele grote auto :P Maar we gaat het proberen en anders dakdragers

   Verwijderen
 2. Probeer anders eens het servicepunt in Badhoevedorp: http://quest426.blogspot.nl/2013/03/hulp-post.html. Wellicht kan hij jou helpen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even aanzetten tot 50kmh, met een Mangootje, gaaf hoor. Daar heb ik toch nog steeds een zetje in mijn rug voor nodig. Uit de reacties begrijp ik waarom je niet op de uursrace was, volgend jaar misschien, als je wel dakdragers hebt?!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yep, de vervoersproblematiek waren overigens niet de hoofdreden dat ik er niet bij kon zijn, ik heb ook sinds deze een nieuw huis dus ik stond zaterdag te verven. Fietsen is toch een stuk leuker moet ik zeggen! :)

   Verwijderen
  2. Edoch nog steeds geen argument, Peter Coppens vertrok 's-ochtends om 01:00 om voor de wedstrijd nog even bij vm.nl langs te gaan. Voor aanvang van de wedstrijd had hij er al ruim 250 kilometer op zitten en reed nog 55,7 gemiddeld... Ik weet dat je geen appels met peren moet vergelijken maar het zegt toch iets...

   Verwijderen
  3. :o ik zie mezelf veel doen maar dat niet, ik ben geen superman haha. Maar zeg nooit nooit ;) ik ga straks dubbel zoveel kilometers maken dus heb ik in elk geval goede training alvast :)

   Verwijderen