donderdag 8 augustus 2013

Filmpje "Door de Beneluxtunnel"

Vanochtend een stukje gefilmd bij en door de Beneluxtunnel.


Gisteren de nieuwe ankerplaten binnengekregen voor de remmen dus die gaan er dit weekend ook onder. Kan ik eindelijk weer eens goed doseerbaar remmen straks :)
7 opmerkingen:

 1. Hallo Mark, ist der Lift auch lang genug für ein Quest?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn Duits is niet zo goed dus antwoord in het nederlands. Een quest past denk ik ook wel, ruimte genoeg achter de mango.
   Anders kun je altijd nog door de servicetunnel waar normaal brommers doorheen rijden.

   Verwijderen
 2. Wel even 2 van die rustmomentjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja alleen doe je zo wel vrij lang over 900 meter. Vanochtend in totaal bijna 7 minuten. (heb er een klein stukje tussenuit geknipt ivm wachten op de lift)
   Maarja ach, inderdaad maar zien als 2 rustpuntjes.

   Verwijderen
 3. Hoi Mark,
  Leuk filmpje! Mijn werkplek is ook goed in beeld! (Mammoet)
  Ik heb nog nooit de fietstunnel genomen met de Quest, wel eens met de bukker. Het is een mooie tunnel, leuke snelheidsbeleving en iets om over na te denken tijdens de klim.
  Met de Quest neem ik elke dag de servicetunnel, dan kost de hele tunnel mij iets meer dan 4 minuten (gerekend van - tot de beide 'poortgebouwen', waar ik dus aan voorbij fiets). Wel is de calamiteitentunnel veel minder mooi en stinkt het door de vieze scooters.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. O werk je bij Mammoet, gaaf! Ja daar rij ik dus elke dag langs tegenwoordig :) Servicetunnel is inderdaad sneller maar wel een heel stuk steiler.

   Verwijderen
 4. Hallo Mark,

  Heel leuk om dit zo eens te bekijken! Ziet er héél anders uit dan de 5 tunnels die op mijn woonwerkroute liggen! Vooral veel beter verlicht daar bij jullie.

  Groeten, Adri.

  BeantwoordenVerwijderen