maandag 2 september 2013

Klein rondje eiland

Spijkenisse ligt toch wel ideaal als je van fietsen houdt. binnen 5 minuten ben ik de stad uit en sta ik tussen de weilanden. Aangezien ik vakantie heb en de Mango al te lang stil staat heb ik vandaag het gele gevaar de tuin uitgerold en een rondje gefietst.  Heb voor de verandering Strava maar eens aangezet om de boel te loggen: http://www.strava.com/activities/79402553


De rit is niet helemaal gegaan zoals ik gepland had, allereerst reed ik precies de verkeerde kant op zodat ik het rondje achterstevoren zou doen, dat is niet zo erg maar onderweg was ook de dwarsweg afgesloten dus werd het rondje wat langer dan gepland. Halverwege besloot ik ook de geplande route maar te laten voor wat het was en heb ik de fietsbordjes gevolgd wat ook wel weer eens leuk was :) Af en toe even opletten want wegbeheerders vinden het erg prettig om je meer dan eens over een drukke 80km/u N weg over te laten steken. De harde wind was duidelijk te merken, in het begin ging het niet erg vlot met 33km/u op de teller maar wind mee ging het best lekker met 42km/u zonder al te veel inspanning. Ook nog een klein PR gehaald: 56,5km/u op het vlakke (wel wind mee) , strava vindt echter dat het 55,4km/u is. ik geloof mijn fietscomputer toch maar denk ik. :)

De weggetjes die ik gereden heb zijn wel echt velomobiel heaven. Lange rechtdoorgaande asfaltwegen zonder al te veel verkeer. Heerlijk!

Witte kerkje van Simonshaven:



Mooie uitzichten:


velomobielproof wegen: 

Lekker rustig hier:


Leuke fietspaden:


Uiteindelijk gereden: 27,9km met een gemiddelde snelheid van 29,5km/u 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten