woensdag 9 oktober 2013

Lift beneluxtunnel weigert en hoosbui

Kom ik net bij de beneluxtunnel aan, komt die stomme lift niet omhoog. Uiteindelijk dus maar het enige alternatief gepakt: de service tunnel. Daar had ik niet echt zin in want het is nogal een steile klim maar vooruit. De rest van de rit verliep goed maar eenmaal in Spijkenisse kreeg ik me een hoosbui. De schuimkap en mijn pet waren niet echt berekend op zoveel water want mijn tshirt kon ik thuis echt uitwringen en mijn pet was ook al aan het doorlekken geslagen. Zo nat ben ik echt nog nooit geweest in de mango :(
En dat in een bui die niet langer duurde dan 5 minuten!

morgen... de racekap mee.

4 opmerkingen:

 1. Ja mijn Quest heeft vandaag ook 2 x een flinke douche gehad maar ik had de racekap er wel op, en in mijn geval specifiek ook nog het rubber afdekstukje in de nacaduct van de racekap gedaan want ik zag de lucht al veel te donker zijn voor vertrek.

  Ik heb geloof ik welgeteld 2 spatjes in mijn gezicht gevoeld van hoosbuien die je in minder dan een minuut met regenpak en al kunnen doorweken ;-))

  Op die momenten ben ik nog meer tevreden met de velomobiel dan ik normaal al ben. Het is ongeloofelijk comfortabel in stromende regen volledig droog en beschermd naar buiten te kijken waar het niet zo best is, en af en toe een blik naar binnen te werpen waar een lampje schijnt en alles droog is en het machientje tevreden spint.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel goed

  Ik zag je net inderdaad met de kap rijden.
  Had wel spijt dat ik met de gewone fiets was.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik rij altijd liever zonder kap maar ben vandaag blij dat ik hem mee heb! :)
   Was jij diegene die zijn duimpje opstak naar me ? :)

   Verwijderen
 3. Jazeker
  Die dag ervoor zag ik nog even mango rijden in hoogvliet.

  Volgende week ga ook maar weer eens met de versatile

  BeantwoordenVerwijderen