maandag 7 oktober 2013

Spijkenisse vast en Mistig

Vanochtend was ik érg blij dat ik de 22km dagelijks per fiets afleg. De gemeente Spijkenisse heeft namelijk besloten dat het net na de zomervakantie een ideale gelegenheid is om de Hartelbrug voor een maand dicht te gooien voor onderhoud.

De Hartelbrug is 1 van de 2 bruggen waarmee je de stad in en uit kan. De andere brug, de Spijkenissebrug gaat via Hoogvliet en is daardoor dus per definitie minder handig maar hij is ook nog eens een heel stuk lager waardoor hij gemiddeld 2 tot 3 keer per uur open gaat.

De gevolgen waren al voorspelbaar want er zijn al tijden spotjes op de radio om vooral NIET met de auto te gaan tijdens die periode maar helaas. Spijkenisse was vanochtend 1 grote parkeerplaats geworden. Verkeersregelaars probeerden het verkeer in goede banen te leiden.

Gelukkig hadden niet veel mensen besloten met de fiets te gaan zodat ik lekker door kon rijden.

Het was vanochtend wel mistig her en der en met een opkomende zon gaf dat wel mooie plaatjes:

Net na de Hartelbrug (fietsbrug was gewoon open ):De Botlekbrug die UITERAARD open stond....  Wilhelminapark Schiedam:Ik moet helaas constateren dat de VDO draadloze fietscomputer dood aan het gaan is, hij doet het vaker niet dan wel :(


Al met al wel een lekker ritje

Geen opmerkingen:

Een reactie posten